Pulled pork sendvičš

Plēstas cūkgaļas sendvičš

Pulled pork wraps ar coleslaw, sieru un marinētiem zilajiem sīpoliem

Sastāvdaļas (4 porcijām):

Plēsta cūkgaļa:

  • 500 g Ribiņas plūkātas cūkgaļas
  • 50 g Ribiņas BBQ mērce
  • 50 g ābolu sulas

Kāpostu salāti:

  • 200 g baltie kāposti, plānās strēmelēs
  • 100g sarkanais kāposti, plānās strēmelēs
  • 100 g burkāni, rīvēti
  • 70 g majonēzes
  • 1 tējk. ābolu etiķete
  • ½ tējk. cukura
  • Sāls un pipari pēc garšas

Marinēti zilie sīpoli:

  • 1 sarkanais sīpols (zilais sīpols), sagriezts plānās šķēlēs
  • 100 ml ābolu etiķa
  • 100 ml ūdens
  • 1 ēdiens. cukura
  • ½ tējk. sāls

Pārējais:

  • 150 g kausēta siera (čedara)
  • 8 polārmaizes

🥣 Sagatavošana:

1. Plēsta cūkgaļa:

  1. Liec pull cūkgaļas pannā vai mazed katliņā.
  2. Pievieno BBQ mērci un ābolu sulu, samaisi.
  3. Uzkarsē uz vidējo uguns, ik pa laikam maisot, līdz masa ir silta un mērce viegli sabiezējusies (apmēram 5–7 minūtes).
  4. Ja vēlies sulīgāku rezultātu, vari uzlikt vāku un sildīt lēnāk, lai viss labi ievilktos.
  5. Kad gaļa karsta un smaržo kā no BBQ restorāna – gatavs!

2. Kāpostu salāti:

  1. Sajauc kāpostus, burkānus, majonēzi, etiķi, cukuru, sāli un piparus.
  2. Atstāj ledusskapī vismaz 20 minūtes, lai garšas savelkas.

3. Marinēti zilie sīpoli:

  1. Sajauc etiķi, ūdeni, cukuru un sāli, līdz viss izšķīst.
  2. Pārlej marinādi pāri sīpoliem un ļauj ievilkties 30–60 minūtes.

4. Sendviča salikšana:

  1. Uzkarsē polārmaizi pannā vai mikroviļņu krāsnī, lai tā kļūst lokana.
  2. Vidū liec pulled pork, pa virsu – coleslaw salātus, dažus marinētus sīpolus.
  3. Pārlej ar kausēto sieru.
  4. Satin kā wrapu vai saloki kā kebabu. Ja vēlies, apcep uz sausas pannas, līdz siers kūst un maize kļūst kraukšķīga.
Atpakaļ uz emuāru