Pulled pork sendvičš

Pulled pork sendvičš

Pulled pork wraps ar coleslaw, sieru un marinētiem zilajiem sīpoliem

Sastāvdaļas (4 porcijām):

Pulled pork:

  • 500g The Ribiņas pulled pork
  • 50g The Ribiņas BBQ mērce
  • 50g ābolu sula

Coleslaw salāti:

  • 200 g baltie kāposti, plānās strēmelēs
  • 100g sarkanais kāposti, plānās strēmelēs
  • 100 g burkāni, rīvēti
  • 70 g majonēzes
  • 1 tējk. ābolu etiķa
  • ½ tējk. cukura
  • Sāls un pipari pēc garšas

Marinēti zilie sīpoli:

  • 1 sarkanais sīpols (zilais sīpols), sagriezts plānās šķēlēs
  • 100 ml ābolu etiķa
  • 100 ml ūdens
  • 1 ēdk. cukura
  • ½ tējk. sāls

Pārējais:

  • 150 g kausēta siera (čedara)
  • 8 polārmaizes

🥣 Pagatavošana:

1. Pulled pork:

  1. Liec pulled pork pannā vai nelielā katliņā.
  2. Pievieno BBQ mērci un ābolu sulu, samaisi.
  3. Uzkarsē uz vidējas uguns, ik pa laikam maisot, līdz masa ir silta un mērce viegli sabiezējusi (apmēram 5–7 minūtes).
  4. Ja vēlies sulīgāku rezultātu, vari uzlikt vāku un sildīt lēnāk, lai viss labi ievilktos.
  5. Kad gaļa karsta un smaržo kā no BBQ restorāna – gatavs!

2. Coleslaw:

  1. Sajauc kāpostus, burkānus, majonēzi, etiķi, cukuru, sāli un piparus.
  2. Atstāj ledusskapī vismaz 20 minūtes, lai garšas savelkas.

3. Marinēti zilie sīpoli:

  1. Sajauc etiķi, ūdeni, cukuru un sāli, līdz viss izšķīst.
  2. Pārlej marinādi pāri sīpoliem un ļauj ievilkties 30–60 minūtes.

4. Sendviča salikšana:

  1. Uzkarsē polārmaizi pannā vai mikroviļņu krāsnī, lai tā kļūst lokana.
  2. Vidū liec pulled pork, pa virsu – coleslaw salātus, dažus marinētus sīpolus.
  3. Pārlej ar kausēto sieru.
  4. Satin kā wrapu vai saloki kā kebabu. Ja vēlies, apcep uz sausas pannas, līdz siers kūst un maize kļūst kraukšķīga.
Back to blog